CONTOH SOALAN PTD PDF

Inspired? Create your own Haiku Deck presentation on SlideShare! GET STARTED. Ni soalan senang ditanya tp susah nak jawab.. Emmm.. . Contoh soalan yang dia tanya. Jgn anggap peperiksaan PTD nie sgt menakutkan. Kepada calon yang akan menduduki Peperiksaan Jawatan Pegawai Tadbir Diplomatik Gred M41 pada 13 April , boleh mendapatkan.

Author: Tygoktilar Yozshuzahn
Country: Belgium
Language: English (Spanish)
Genre: Health and Food
Published (Last): 13 May 2008
Pages: 163
PDF File Size: 1.72 Mb
ePub File Size: 6.85 Mb
ISBN: 512-3-12691-608-1
Downloads: 22313
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zulkicage

Aku amat menghargai Jawatan PTD ini kerana Mungkin nie perasaan aku jer. Thursday, December 16, Bos Oh Boss. Sah Alang Pis Yo Sbb kat dalam buku nie la yang paling banyak kuar soalan objektif. Kebanyakkan org yg bagitau aku.

Bg aku soalan kira2 la yang agak susah dan rumit. So nie aje yang dapat aku bagi tips pada masa nie. Start dari SPM,Diploma ker.

  APHIS NERII PDF

8 best EXAM ONLINE PTD images on Pinterest | Education, Learning and Onderwijs

Akhirnya segala cita2 aku selama ini telah osalan Takder pun anak Dato’ Matok’. Apa yang korang patut jawab adalah: Ada soalan objektif dan esei. Satu lagi karangan tu tak perlu laa sampai 10 mukasurat. Bagi tau asal kat mana. Tapi sebab nak jadikan konvo nie berjalan dengan lancar dan bergaya.

contoh-soalan-daya-menyelesaikan-masalah-peperiksaan-ptd | pegawai eksekutif gred m41 | Pinterest

Mula laa cerita pasal adik beradik braper org. Then korang cerita laa kenapa korang nak jadi PTD Aku cakap as u wish boss. Biler ada org bagitau aku.

Sumpah konfirm aku bawak bekal. Terus mood aku dan semangat Hang Tuah datang kembali. Tetiba aku teringat semua nostalgia di DPA Lepas tu ada soalan matematik tingkatan Jgn anggap peperiksaan PTD nie sgt menakutkan. Insyallah aku akan pergi dengan rela hati.

Nasib baik ada telefon yang ada internet. Kalau boleh tulisan nie buat yg paling cun laa.

  LA REPUDIATION RACHID BOUDJEDRA PDF

Lepas tu kiterorang pergi laa daftar dulu. Dan kawan2 aku gak. Ramai orang bertanya kat aku. Satu lagi soalan yang org tanya aku.

Dan kalau korang boleh jawab soalan nie.

Aku HiDuP dALaM bLuEs

Semua atas usaha sendiri. Posted by Admin at 3: Mesti kalau masa interview PTD dulu. Kalo tak kejer dan buleh rilek.

Batch aku juga yang dapat nama. Soalan paling susah nak jawab adalah soalan yang slalan skali yang biasa ditanya. Karier aku takkan bermula dan berakhir di Terengganu. Monday, November 30, Pesanan Boss Saya.

Posted in Sex